Over ons

Wie sjun os Limburg is...

Welkom in onze bungalows

Wij zijn Saskia Bodelier, Ralf Bodelier en Mirjam Vossen. Saskia en Ralf zijn broer en zus en geboren en getogen in Vaals. Mirjam is de vrouw van Ralf. Je ziet ons op de foto met onze (schoon)ouders Peter en Thea Bodelier, en onze dochters Feliz, Livinia en Emma. 

We wonen in Tilburg en Loon op Zand, maar komen nog graag in dit prachtige stukje Nederland. Om op bezoek te gaan bij onze (schoon)ouders, en om heerlijk te wandelen in de omgeving.  

In 2020 werden we samen eigenaar van twee leuke vakantiehuizen in Groenpark Simpelveld. We hebben ze geschilderd en opgeknapt, en er zelf al volop van genoten. We hopen dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als wij!

Dit zijn wij...

Saskia Bodelier

Saskia Bodelier

Al meer dan 35 jaar weg uit Limburg maar het glooiende landschap, de vriendelijke mensen en het ultieme vakantiegevoel blijft trekken. Samen met mijn twee dochters hebben we het huisje een frisse nieuwe look gegeven en in de weinige momenten dat het niet verhuurd is genieten we er volop zelf van. De dochters vinden een bezoek aan de zaterdagmarkt in Geleen erg leuk en mijn schoonzoon vind de boerderijkraam met ijs met fruit in Camerig een echte belevenis.

Mirjam Vossen

Mirjam Vossen

Ik ben geboren in Nederweert en woon in Tilburg, samen met mijn man Ralf en dochter Emma. We kochten deze vakantiebungalows van vrienden en ik ben er superblij mee. Wandelen in de omgeving gaat nooit vervelen. Een van mijn favorieten is de wandelroute naar de molen van Trintelen, te lopen vanaf het park. Het uitzicht is prachtig.

Ralf Bodelier

Ralf Bodelier

Net als mijn zus Saskia ben ik geboren in Heerlen en groeide ik op in Vaals. Koempel en Sjeng liggen precies halverwege. Al 40 jaar woon ik in Tilburg, waarvan meer dan de helft met Mirjam en Emma. De overrompelende, groene en vaak verstilde omgeving van dit heuvelland trekt me telkens weer terug. Om te wandelen, te werken en vlaai te eten.